Home

Zingen en vakantie in het mooiste stukje Frankrijk. Het avontuur aangaan om een ensemble te vormen met nieuwe mensen die de liefde voor muziek en zang met elkaar delen. Op deze website lees je over zangvakanties in Zuidwest-Frankrijk onder leiding van Anke de Bruijn: zingen en tijd voor vakantie. Weer opladen en nieuwe inspiratie opdoen op de grens van de Lot en de Dordogne (Locatie: Cazals, Lot, 46250). 

N.B. de zangvakantie van 2-9 juli is volgeboekt. Er is nog beperkt plaats voor de zangvakantie in september!

zingen koor zang zangvakantie vakantie zingvakantie creatieve workshops frankrijk lot dordogne perigord muziek muzikale vakantie zuidwest frankrijk stemvorming100% georganiseerd in Frankrijk

Je profiteert van onze contacten: omdat we in Frankrijk wonen, worden de zangvakanties georganiseerd in samenwerking met plaatselijke instanties. We krijgen van het bisdom van Cahors speciale toestemming om in de mooiste romaanse kerkjes te zingen. Plaatselijke zangers zingen mee en we zijn al vijf jaar lang verzekerd van een enthousiast publiek bij onze concerten!

zingen koor zang zangvakantie vakantie zingvakantie creatieve workshops frankrijk lot dordogne perigord muziek muzikale vakantie zuidwest frankrijk stemvormingAnke als schrijfster

Anke’s tweede boek is uit: klik hier voor ‘Frisse start in La Douce France’. (dit voorjaar verschenen bij Uitgeverij Grenzenloos). Haar eerste boek is ‘Peking-eend’, over een Citroën die van Peking naar Parijs rijdt. Klik hier voor meer informatie, foto’s en recensies.

 

 

Documentaire

Hieronder vind je een onlangs gemaakte korte documentaire over Anke’s werk met haar plaatselijke, internationale koor.

©Actualités Locales au Cinéma | Production : IDÉtorial | Réalisation: François Stuck

Reacties zijn gesloten.