Home

Zingen en vakantie in het mooiste stukje Frankrijk. Het avontuur aangaan om een ensemble te vormen met nieuwe mensen die de liefde voor muziek en zang met elkaar delen. Op deze website lees je over zangvakanties in Zuidwest-Frankrijk onder leiding van Anke de Bruijn: zingen en tijd voor vakantie. Weer opladen en nieuwe inspiratie opdoen op de grens van de Lot en de Dordogne (Locatie: Cazals, Lot, 46250). 

Geheel verzorgd of zelf overnachting regelen (huisje, kamperen) voor je zangvakantie. Kies zelf wat voor jou werkt. Voor de verzorgde variant van de zangvakantie, met verblijf in luxe kamers in echte Zuidfranse sfeer en heerlijk eten, is zeer beperkt plek dus reserveer tijdig.

N.B. voor de zangvakantie van 2-9 juli zijn er nog twee plaatsen vrij.

zingen koor zang zangvakantie vakantie zingvakantie creatieve workshops frankrijk lot dordogne perigord muziek muzikale vakantie zuidwest frankrijk stemvormingOmdat we in Frankrijk wonen en werken, worden de zangvakanties georganiseerd in samenwerking met plaatselijke instanties. Zo krijgen we van het bisdom van Cahors speciale toestemming om in de mooiste romaanse kerkjes te zingen. Plaatselijke zangers komen meezingen, en we zijn al vijf jaar lang verzekerd van een enthousiast publiek bij onze concerten!

 

zingen koor zang zangvakantie vakantie zingvakantie creatieve workshops frankrijk lot dordogne perigord muziek muzikale vakantie zuidwest frankrijk stemvormingAnke is ook schrijfster. Klik hier voor haar nieuwste boek ‘Frisse start in La Douce France’.
(dit voorjaar verschenen bij Uitgeverij Grenzenloos)

Reacties zijn gesloten.