Contact

Heb je vragen over zangvakanties, wil je je inschrijven voor een zangvakantie, of wil je de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een bericht naar mijn email-adres:

info[a]papageno.net

in plaats van [a] tik je een @

Curriculum Vitae: Een passie voor taal & muziek
Anke (1970) studeerde Engelse Taal- en Letterkunde en koordirectie / muziektheorie in Utrecht. Ze werkt als docent Engels en Frans, vertaler, tekstschrijver, pianojuf, zangpedagoge en koordirigente. Een aantal van h
aar verhalen over het Franse leven staan op www.musiquelot.blogspot.fr. Ze schreef in 1999 het boek Pekingeend (Citroën 2cv die van Peking naar Parijs reist) en gaf het in eigen beheer uit. Haar tweede boek, On y va? komt voorjaar 2017 uit bij uitgeverij Van Dorp. Ze schrijft reportages en columns voor de tijdschriften En Route en Maison en France.

In haar studententijd ontdekte ze haar talent om het plezier in muziekmaken aanstekelijk over te brengen en begon met het coachen van koren en individuele zangers. Ze zong in diverse (kleine) ensembles, studeerde koordirectie bij de Stichting Unisono en Muziektheorie aan de Schumann Akademie. Zanglessen kreeg ze van Janice Jackson, Paul Hameleers en Mitchell Sandler.

Ze houdt van allerlei stijlen en periodes. Daarom bestaat haar koorrepertoire uit een zeer gevarieerd menu. In haar woonplaats op de grens van de Lot en Dordogne (Zuidwest Frankrijk) heeft ze een internationaal koor opgericht, organiseert ze Singalong-middagen,  geeft ze zang- en pianoles en cursussen Van Blad Zingen, en organiseert ze zangvakanties voor iedereen die van zingen houdt.

Ankes uitgangspunt is altijd plezier in zingen & spelen en een positieve benadering van ieders capaciteiten. 

Bedrijfsinformatie

Anke DE BRUIJN
info [a] papageno.net
SIRET 790 110 019 00011

Reacties zijn gesloten.