Prijzen & reizen

Zingen in de Lot, zangvakanties Cazals geldig in 2018

De prijs van deze zangvakanties is € 290. Dit is inbegrepen:

  • Zes dagen zingen van 9.15 tot ca. 12.00 (ma, di, wo, do, vr, za).
  • Twee keer workshops Stemtechniek van 16.30 – 18.00.
  • Bladmuziek via internet (PDF).
  • Luisterbestanden van elke partij.
  • Dagelijks een ander romaans kerkje.
  • Concert.

Op zondag en zaterdag, de eerste en laatste avonden, is er een gezamenlijke maaltijd (niet bij de prijs inbegrepen, ongeveer €25 per diner).

In deze mooie streek is men goed ingericht op bezoekers. Voor je zangvakanties kun je in elke prijscategorie accommodaties boeken. Soms is complete verzorging mogelijk. Nagenoeg elke accommodatie beschikt over een zwembad. We leveren je graag een lijst met de mooiste plekjes. Alle gastheren- en vrouwen op deze lijst spreken in elk geval Engels en soms ook Nederlands.

Om aan te melden & een accommodatie-lijst te ontvangen: stuur een email naar

info[a]papageno.net

in plaats van [a] tik je een @

Aankomst en vertrek zijn op zondag. De cursusdagen zijn maandag t/m zaterdag in de ochtenden.

Makkelijk per auto: 90% snelweg. Met de auto rijd je vanaf Utrecht 1040 kilometer, ca. 11 uur als je gebruik maakt van de péage (A20, afslag 56). Op de laatste drie kwartier na is het allemaal snelweg.

Goedkoop vliegen en makkelijk per trein. Je profiteert van het feit dat de Lot en Dordogne geliefde vakantiebestemmingen zijn. Naburige vliegvelden zijn Bergerac, Brive, Toulouse met mogelijkheden tot autohuur. Een treinreis naar Gourdon (dicht bij Cazals) kun je boeken op www.nsinternational.nl. Autohuur is ook mogelijk in Cahors, je auto kan worden afgeleverd op je verblijfsadres.

29 juli – 8 augustus 2018, zangvakantie in de Aveyron

Tien dagen zomerzang in de mooie Vallée du Tarn (Aveyron), klik hier.

Belangrijk om te weten voordat je boekt:

  • Alle informatie op deze website kan onderhevig zijn aan verandering. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.
  • De plekken waar wij zingen, zijn honderden jaren oud. Als je bij ons een zangvakantie boekt, ben je je bewust van de risico’s van opstapjes, trappen, ongelijke vloeren en andere mogelijke gevaren, zowel binnen als buiten.
  • Vanwege ons werk in middeleeuwse gebouwen en zeer oude dorpen zijn onze zangweken niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Reacties zijn gesloten.